Hei!

Olen urheiluhieroja Tuija Loukimo ja valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta 1994.

Olen myös koulutukseltani ensihoitaja AMK (valm. 2006) ja sairaanhoitaja AMK (2006).

Vuonna 2013 aloitin sokerointien tekemisen ja vuonna 2019 otin käyttöön kotimaisen, vegaanin ja xylitolia sisältävän sokerimassan Skin Candyn. Olen myös Skin Candy kouluttaja ja koulutan peruskursseja.

Hierontaurani aloitin Helsingin ydinkeskustasta, Mikonkadulta jossa tein yhteistyötä muutaman ison pankin kanssa. Hieroin mm. Suomen Pankissa sekä Osuuspankkikeskuksessa.

Nykyään työskentelen ensihoitajana Kanta-Hämeessä ja siitä johtuen liikuntatuntien tuntilista elää. Päivitetyt jumpat löytyvät ajanvarausjärjestelmä Vellosta; sivun oikeasta ylänurkasta.

Työni ohessa olen suorittanut liikuntalääketieteen (2014) ja ravitsemustieteen (2015) perusopinnot Tampereen avoimessa kesäyliopistossa. Uusimpana lisäkoulutuksina opiskelin terveysvalmmenukseen keskittyvän NHA Behaviour Change Specialist sertifikaatin (2022) sekä NHA Kuntosalivalmentaja koulutuksen.Viimeisin onSports Nutrition Specialist sertifikaatti(2023), jossa keskitytään urheilijan ja harrastelijan painonhallintaan.

"Terveysvalmennuksella pyritään vaikuttamaan elintapoihin siten, että sairastumisriski pienenee tai jo alkanut sairaus saadaan paremmin kontrolliin, mutta se ei korvaa lääketieteellistä hoitoa."

Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodoin. Tennistä olen harrastanut jo lapsesta asti, mutta lisäksi tutuksi on tullut eri itsepuolustuslajit, pallopelit ja kuntosalit.

Ryhmäliikunnan ohjaamisesta innoistuin muuttaessani Hämeenlinnan ja tällä hetkellä minulla on tarjolla vesijumppaa, kiertoharjoittelua (circuit training), HIIT ja kuntotunteja.

Vesijumpat ovat Voutilakeskuksessa ja muut tunnit ovat Minisalilla (Lukiokatu 29).

Minisali on paikka, johon voi tulla vain ajanvarauksella.

Minisalin tarkoitus on tarjota liikunnan riemua myös heille, jotka eivät jostakin syystä halua käydä isoilla kuntosaleilla. Minisalilla jumpataan pienryhmissä max 4-5 henkilöä kerrallan.

Jumppiin ilmoittaudutaan netissä www.vello.fi/firefoxfitness tai sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta.

KAUSI 2023-2024

SYKSY TULEE

Syksy on lähempänä kuin luulemmekaan, samoin myös jumppien aloitus. Jumpat alkavet hiljalleen 9.8.23 ja loppuvat 21.12.23 (syyskausi)

Olen tehnyt uuden Liikuntakalenterin, joka toimii kaikkien jumppien pohjana. Löydät sen kotisivuilta ja FB sekä Instagramista. Kaikki vanhat jumpat säilyivät ja uutena laitoin sunnuntaille Kevyen Kuntotunnin, joka on tarkoitettu kaikille jumppiin palaaville pitkän tauon jälkeen. Sinne voi myös tulla, jos haluaa treenata, mutta kärsii esim. polvivaivoista tms.

Junioreille on mahdollista omat kehonhuoltotunnit, jotka sovittava erikseen. Juniorit tarvitsevat erityisesti kehonhuoltoa, jos harjoittelu on tavoitteellista. Erityisesti kasvava nuori, joka harjoittelee paljon on altis vammoille. Hyvällä kehonhuollolla pystytään ehkäisemään suuret ja pienet vammat.

InBody-mittaukset löydät ajanvarauskalenterista omasta kalenterista www.vello.fi/firefoxfitness. Hinta 30€. Niitä tulee olemaan ympäri vuoden, joten löydät itsellesi varmasti ajan. Mittauspiste on Minisalilla, Lukiokatu 29 (takapihan puolelta sisään eli moottoritien puolelta taloa)

Lymphatouch kasvohoidot ovat tehokkaita. Jos kärsit kuivasta kasvojen ihosta, niin 10-kerran hoito kosteutta, kohottaa ja kirkastaa ihon. Kasvohoidoista on saatu hyviä tuloksia jopa viiden kerran jälkeen. Palaute asiakkailta ollut positiivista.

Lymphatouch hoito on myös erinomainen ja tehokas hoitomuoto esim. polven tekonivelleikkauksen jälkihoitona. Se poistaa turvotusta ja helpottaa nivelen liikkuvuutta.

Väsyneisiin jalkoihin löytyvät painelahkeet eli "Lymphaboots" sekä painehousut. Nämä ovat erinomaiset mm. urheilusta palautumiseen, tai seisomatyön väsyttäneisiin jalkoihin tai operaation jälkeisiin turvotuksiin.


Hinnasto on päivitetty ja voimassaolo alkaa 1.8.23

Voit myös halutessasi tulla yksityistunnille, jonka voit varata laittamalla minulle sähköpostia tuija@firefoxfitness.fi

Lisätietoa jumpista ja muista tarjoamistani palveluista saat laittamalla viestiä tuija@firefoxfitness.fi

Tuija