Hei!

Olen urheiluhieroja Tuija Loukimo ja valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta 1994.

Olen myös koulutukseltani ensihoitaja AMK (valm. 2006) ja sairaanhoitaja AMK (2006).

Vuonna 2013 aloitin sokerointien tekemisen ja vuonna 2019 otin käyttöön kotimaisen, vegaanin ja xylitolia sisältävän sokerimassan Skin Candyn. Klikkaamalla alla olevaa logoa saat lisätietoa siitä.

Hierontaurani aloitin Helsingin ydinkeskustasta,Mikonkadulta jossa tein yhteistyötä muutaman ison pankin kanssa. Hieroin mm. Suomen Pankissa sekä Osuuspankkikeskuksessa.

Nykyään työskentelen ensihoitajana Kanta-Hämeessä ja siitä johtuen jumppieni tuntilista elää. Päivitetyt jumpat löytyvät tapahtumakalenterista ja ajanvarausjärjestelmä Vellosta.

Työni ohessa olen suorittanut liikuntalääketieteen ja ravitsemustieteen perusopinnot Tampereen avoimessa kesäyliopistossa.

Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodoin. Tennistä olen harrastanut jo lapsesta asti, mutta lisäksi tutuksi on tullut eri itsepuolustuslajit, pallopelit ja kuntosali.

Ryhmäliikunnan ohjaamisesta innoistuin muuttaessani Hämeenlinnan ja tällä hetkellä minulla on tarjolla vesijumppaa, kiertoharjoittelua, ja kuntotunteja Hämeenlinnassa.

Vesijumpat ovat Voutilakeskuksessa ja kiertoharjoittelut on Minisalilla.

Lisäksi pyöritän Minisalia, johon voi ajanvarauksella tulla. Salin tarkoitus on tarjota liikunnanriemua myös niille ihmisille, jotka eivät halua jostakin syystä käydä isoilla saleilla. Minisalilla tehdään kiertoharjoittelua hyvässä seurassa huumoriakaan unohtamatta.

Jumppiin ilmoittaudutaan netissä www.vello.fi/firefoxfitness tai sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta.

KESÄ 2021

KESÄÄ ODOTELLESSA!

Kesä on jo kesä.. Covid -19 on edelleen täällä ja maskeja pitää käyttää. Iho kärsii kuivuudesta ja ihmisiä koetellaan. Nyt on korkea aika hoitaa itseänsä.

Olen laajentanut toimintaani hieman, joten voit tulla tutustumaan ihaniin Skin Candy tuotteisiin, kasvohoitoihin ja jopa kulmien laminointiin tai miksei ripsien kestotivutuksiin.

Itselläni kevät ollut hankala ranneoperaation kanssa, mutta nyt mennään jo huomattavasti parempaan suuntaan.

Onneksi salit aukesivat ja sitä myöten päästään taas minisalille. Tunnit tulevat velloon varattaviksi ja samoin tulevat näkyviin tapahtumakalenteriin.

Minisali on muuttanut Lukiokadulle ja uudet hinnat ovat tulleet voimaan. Kertamaksu on 12€ ja 10-kortti 100€. Ajanvaraus toimii edelleen samalla periaatteella.

Normaalit 10-kortit (yksinkertaiset) käyvät vesijumppiin, kaksinkertaiset 10-kortit käyvät vesijumpan lisäksi myös Minisalille.

Voit myös halutessasi tulla yksityistunnille, niitä voit varata myös vellosta. Jos siellä ei ole haluamaasi aikaa tarjolla, niin laita minulle viestiä ja sovitaan aika. Saat ohjauksen ja yksityisyyden 35€/tunti.

Lisätietoa jumpista ja muista tarjoamistani palveluista saat laittamalla viestiä tuija.loukimo@gmail.com.

Tervetuloa jumppaamaan reippaaseen ja huumorilla varustettuun porukkaan!

Tuija