Hei!

Olen urheiluhieroja Tuija Loukimo ja valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta 1994.

Olen myös koulutukseltani ensihoitaja AMK (valm. 2006) ja sairaanhoitaja AMK (2006).

Vuonna 2013 aloitin sokerointien tekemisen ja vuonna 2019 otin käyttöön kotimaisen, vegaanin ja xylitolia sisältävän sokerimassan Skin Candyn. Olen myös Skin Candy kouluttaja ja koulutan peruskursseja.

Hierontaurani aloitin Helsingin ydinkeskustasta,Mikonkadulta jossa tein yhteistyötä muutaman ison pankin kanssa. Hieroin mm. Suomen Pankissa sekä Osuuspankkikeskuksessa.

Nykyään työskentelen ensihoitajana Kanta-Hämeessä ja siitä johtuen liikuntatuntien tuntilista elää. Päivitetyt jumpat löytyvät ajanvarausjärjestelmä Vellosta; sivun oikeasta ylänurkasta.

Työni ohessa olen suorittanut liikuntalääketieteen (2014) ja ravitsemustieteen (2015) perusopinnot Tampereen avoimessa kesäyliopistossa. Uusimpana lisäkoulutuksina opiskelin terveysvalmmenukseen keskittyvän NHA Behaviour Change Specialist sertifikaatin (2022) sekä NHA Kuntosalivalmentaja koulutuksen.

"Terveysvalmennuksella pyritään vaikuttamaan elintapoihin siten, että sairastumisriski pienenee tai jo alkanut sairaus saadaan paremmin kontrolliin, mutta se ei korvaa lääketieteellistä hoitoa."

Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodoin. Tennistä olen harrastanut jo lapsesta asti, mutta lisäksi tutuksi on tullut eri itsepuolustuslajit, pallopelit ja kuntosalit.

Ryhmäliikunnan ohjaamisesta innoistuin muuttaessani Hämeenlinnan ja tällä hetkellä minulla on tarjolla vesijumppaa, kiertoharjoittelua (circuit training), ja kuntotunteja.

Vesijumpat ovat Voutilakeskuksessa ja muut tunnit ovat Minisalilla (Lukiokatu 29).

Minisali on paikka, johon voi tulla vain ajanvarauksella.

Minisalin tarkoitus on tarjota liikunnan riemua myös heille, jotka eivät jostakin syystä halua käydä isoilla kuntosaleilla. Minisalilla jumpataan pienryhmissä max 4-5 henkilöä kerrallan.

Jumppiin ilmoittaudutaan netissä www.vello.fi/firefoxfitness tai sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta.

KAUSI 2022-2023

19.9.22 alkaen voit myös ostaa nettivalmennuksen hintaan 29€/kk. Valmennus sisältää 5 liikuntaohjelmaa, erilaisia haluttuja seuranta mahdollisuuksia (kg, cm, yms mittauksia) ja paljon muuta. Valmennukseen on mahdollisuus ostaa appi Trainero hintaan n.3€. Löydät sen google play kaupasta tai applen kaupasta.

Vartalohoitoihin on tullut uusi Lymphatouch, jolla voi hoitaa mm. post-ja preoperatiivisia kipuja, urheiluvammoja ja erityisesti turvotuksia.

Kasvojen alueen hoidoissa Lymphatouch on ollut todella vakuuttava. Ihosi tulee kimmoisammaksi, kirkkaammaksi ja juonteet tasoittuvat. Asiakkailta on tullut erittäin hyvää palautetta hoidoista.

Väsyneisiin jalkoihin on painehoito "Lymphaboots" sekä painehousut. Nämä ovat erinomaiset mm. urheilusta palautumiseen, tai seisomatyön väsyttäneisiin jalkoihin.

Kaikille liikuntatunneilleni voi tulla kertamaksulla tai vaihtoehtoisesti voit ostaa 10-kortin. Varaa aika Vellosta. Löydät varauskalenterin oikeasta yläkulmasta.

Voit myös halutessasi tulla yksityistunnille, jonka voit varata laittamalla minulle sähköpostia tuija.loukimo@gmail.com.

Lisätietoa jumpista ja muista tarjoamistani palveluista saat laittamalla viestiä tuija.loukimo@gmail.com.

Tuija