Hei!

Olen urheiluhieroja Tuija Loukimo ja valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta 1994.

Olen myös koulutukseltani ensihoitaja AMK (valm. 2006) ja sairaanhoitaja AMK (2006).

Vuonna 2013 aloitin sokerointien tekemisen ja vuonna 2019 otin käyttöön kotimaisen, vegaanin ja xylitolia sisältävän sokerimassan Skin Candyn. Klikkaamalla logoa saat lisätietoa siitä.

Hierontaurani aloitin Helsingin ydinkeskustasta,Mikonkadulta jossa tein yhteistyötä muutaman ison pankin kanssa. Hieroin mm. Suomen Pankissa sekä Osuuspankkikeskuksessa.

Nykyään työskentelen ensihoitajana Kanta-Hämeessä ja siitä johtuen jumppieni tuntilista elää. Päivitetyt jumpat löytyvät ajanvarausjärjestelmä Vellosta (sivun oikeassa ylänurkassa olevassa laatikossa).

Työni ohessa olen suorittanut liikuntalääketieteen ja ravitsemustieteen perusopinnot Tampereen avoimessa kesäyliopistossa.

Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodoin. Tennistä olen harrastanut jo lapsesta asti, mutta lisäksi tutuksi on tullut eri itsepuolustuslajit, pallopelit ja kuntosali.

Ryhmäliikunnan ohjaamisesta innoistuin muuttaessani Hämeenlinnan ja tällä hetkellä minulla on tarjolla vesijumppaa, kiertoharjoittelua, ja kuntotunteja Hämeenlinnassa.

Vesijumpat ovat Voutilakeskuksessa ja kiertoharjoittelut on Minisalilla.

Lisäksi pyöritän Minisalia, johon voi ajanvarauksella tulla. Salin tarkoitus on tarjota liikunnanriemua myös niille ihmisille, jotka eivät halua jostakin syystä käydä isoilla saleilla. Minisalilla tehdään kiertoharjoittelua hyvässä seurassa huumoriakaan unohtamatta.

Jumppiin ilmoittaudutaan netissä www.vello.fi/firefoxfitness tai sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta.

KAUSI 2021- 2022


Vuosi 2022 on aluillaan ja jumpat myös. Vihdoin olemme vapautunet ryhmäliikuntapannasta ja nyt voimme aloittaa kunnolla liikunnallisen uuden vuoden.

Kaikkiin jumppiin voi tulla kertamaksulla tai vaihtoehtoisesti voit ostaa 10-kortin.

Olen laajentanut toimintaani, joten voit tulla tutustumaan ihaniin Skin Candy tuotteisiin, kasvohoitoihin ja jopa kulmien laminointiin tai miksei ripsien kestotaivutuksiin. Myyntiin on tullut myös amerikkalaisia Born Primitive urheiluvaatteita, joita voit tulla Minisalille katsomaan. Varasto ei ole suuren suuri, mutta aina löytyy jotain.

Minisali sijaitsee Lukiokadulla ja hinnat ovat ; kertamaksu 12€ ja 10-kortti 100€ (tämä 10-kortti käy myös vesijumppaan). Ajanvaraus toimii edelleen samalla periaatteella.

Voit myös halutessasi tulla yksityistunnille, niitä voit varata lähettämällä minulle viestiä. Saat ohjauksen ja yksityisyyden 35€/tunti.

Lisätietoa jumpista ja muista tarjoamistani palveluista saat laittamalla viestiä tuija.loukimo@gmail.com.

Tervetuloa jumppaamaan reippaaseen ja huumorilla varustettuun porukkaan!

Tuija