Hei!

Olen urheiluhieroja Tuija Loukimo ja valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta 1994.

Olen myös koulutukseltani ensihoitaja AMK (valm. 2006) ja sairaanhoitaja AMK (2006).

Vuonna 2013 aloitin sokerointien tekemisen ja vuonna 2019 otin käyttöön kotimaisen, vegaanin ja xylitolia sisältävän sokerimassan Skin Candyn. Olen myös Skin Candy kouluttaja ja koulutan peruskursseja.

Hierontaurani aloitin Helsingin ydinkeskustasta,Mikonkadulta jossa tein yhteistyötä muutaman ison pankin kanssa. Hieroin mm. Suomen Pankissa sekä Osuuspankkikeskuksessa.

Nykyään työskentelen ensihoitajana Kanta-Hämeessä ja siitä johtuen jumppieni tuntilista elää. Päivitetyt jumpat löytyvät ajanvarausjärjestelmä Vellosta (sivun oikeassa ylänurkassa olevassa laatikossa).

Työni ohessa olen suorittanut liikuntalääketieteen (2014) ja ravitsemustieteen (2015) perusopinnot Tampereen avoimessa kesäyliopistossa. Uusimpana lisäkoulutuksena opiskelin terveysvalmmenkuseen keskittyvän NHA Behaviour Change Specialist sertifikaatin (2022).

"Terveysvalmennuksella pyritään vaikuttamaan elintapoihin siten, että sairastumisriski pienenee tai jo alkanut sairaus saadaan paremmin kontrolliin, mutta se ei korvaa lääketieteellistä hoitoa."

Liikunta on kuulunut aina elämääni eri muodoin. Tennistä olen harrastanut jo lapsesta asti, mutta lisäksi tutuksi on tullut eri itsepuolustuslajit, pallopelit ja kuntosali.

Ryhmäliikunnan ohjaamisesta innoistuin muuttaessani Hämeenlinnan ja tällä hetkellä minulla on tarjolla vesijumppaa, kiertoharjoittelua, ja kuntotunteja Hämeenlinnassa.

Vesijumpat ovat Voutilakeskuksessa ja kiertoharjoittelut on Minisalilla (Lukiokatu 29).

Lisäksi pyöritän Minisalia, johon voi ajanvarauksella tulla. Salin tarkoitus on tarjota liikunnanriemua myös niille ihmisille, jotka eivät halua jostakin syystä käydä isoilla saleilla. Minisalilla tehdään kiertoharjoittelua hyvässä seurassa huumoriakaan unohtamatta.

Jumppiin ilmoittaudutaan netissä www.vello.fi/firefoxfitness tai sivun oikeassa laidassa olevan linkin kautta.

KAUSI 2022-202


Vuosi 2022 on kääntyy hiljalleen syksyn puolelle. Vesijumpat alkavat jo elokuussa, samoin Minisalit. Koko syksyn vesijumpat löytyvät jo ajanvarausjärjestelmä Vellosta. Hinnat ovat myös päivitetty vastaamaan nykyistä hintatasoa.

Syksyllä alkaa myös Terveysvalmennus, jossa keskitytään omaan terveyteen, hyvinvointiin ja miten niitä parantamalla voidaan paremmin. Samalla mietitään mikä auttaisi, jos Diabetes tai verenpainetauti uhkaa. Tarkempi aika tämän aloitukseen on syyskuun loppupuolella.

Kesällä jumpataan jonkin verran, mutta myös nautitaan kesästä. Kaikki kesän jumpat löytyvät www.vello.fi/firefoxfitness ja ne ilmestyvät sinne hiljalleen kesän edetessä. Löydät minut myös Hitaat Hämäläiset Facebook-ryhmästä, joka on tarkoitettu rapakuntoisille, elämän nautiskelijoille jotka kuitenkin haluaisivat liikkua, mutta kun kaverit menevät niin kovaa lenkillä...

Vartalohoitoihin on tullut uusi Lymphatouch, jolla voi hoitaa mm. post-ja preoperatiivisia kipuja, urheiluvammoja ja erityisesti turvotuksia (aineenvaihdunta tehostuu).

Kasvojen alueen hoidoissa Lymphatouch on ollut todella vaikuttava. Iho on tullut kimmoisammaksi, kirkkaammaksi ja rypytkin ovat saaneet kyytiä. Asiakkailta on tullut erittäin hyvää palautetta hoidoista.

Väsyneisiin jalkoihin on painelahkeet, joissa on kaksi eri pituutta (lyhyille ja pitkille jaloille), sekä painehousut. Nämä ovat erinomaiset mm. urheilusta palautumiseen.

Kaikkiin jumppiin voi tulla kertamaksulla tai vaihtoehtoisesti voit ostaa 10-kortin.

Minisali sijaitsee Lukiokadulla ja hinnat ovat ; kertamaksu 12€ ja 10-kortti 100€ (tämä 10-kortti käy myös vesijumppaan). Ajanvaraus toimii edelleen samalla periaatteella.

Voit myös halutessasi tulla yksityistunnille, niitä voit varata lähettämällä minulle viestiä. Saat ohjauksen ja yksityisyyden 50€/tunti.

Lisätietoa jumpista ja muista tarjoamistani palveluista saat laittamalla viestiä tuija.loukimo@gmail.com.

Tervetuloa jumppaamaan reippaaseen ja huumorilla varustettuun porukkaan!

Tuija